Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

D van Das

Letterposter en zoekplaatje in één. Samen kijken en fantaseren. Wie verzint de meeste woorden met een D?

Dag das! Daar dwaalt hij door de duinen op zoek naar diverse dingen om te eten. Het deftige damhert draait zijn hoofd en denkt er het zijne van, voor hij door draaft. De duif drentelt door de letter D en een distel groeit tussen de dennenappels.

Daarginds ligt een dorp, je kan de daken met dakkapellen net boven de duinen zien uitsteken. Achter sommige ramen is het donker. Maar straks, als de duisternis valt en het daglicht verdwijnt, dan gaan er meer dan drie lampjes aan. De deuren zijn dicht, want anders komen er dieven over de drempel.

De duikboot dobbert op de deining van de zee. Blijft het droog of wordt het drijfnat? Een dreigende donderwolk laat al wat druppels vallen.

Als je goed kijkt zie je nog iets kleins met een d. Een dwerg? Nee, het is een diertje. Een duizendpoot. Die heeft niet echt duizend pootjes maar wel een heleboel. Over pootjes gesproken: Zowel de hoefjes van het damhert als de nagels van de das zijn driehoeken.

Verzin ook verhaaltjes over dure diamanten, donzen dekbedden, dwaze dromen en dansende dinosaurussen.

Deze poster is te bestellen via mijn winkel bij werkaandemuur.nl. De vierkante posters zijn er vanaf € 33,- (‘fotoprint’) van 20 bij 20 cm.

Next Post

Previous Post

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén