Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de P

…van het paleis loopt
een paadje naar
een poel en een plekje

waar je kan
pootjebaden

De P letterposter en naamposter

De P-poster heeft een Egyptisch thema. Met piramides en papyrus. En een prachtige zwarte panter. Een panter is eigenlijk hetzelfde als een luipaard, alleen wordt ‘ie anders genoemd afhankelijk van waar ‘ie woont: Afrika of Azië. Ondanks z’n zwarte vacht heeft hij wel een panterprintje. Die plant is een papyrus, daar maakten ze vroeger papier van.

Woorden met de P
Een panter, een pauw en papyrus. Puntige piramides, palmen en een paleis met poortjes. Een paadje, pootjes, een poel of een plas. Plein, paal, paard, paddestoel. Papier, pan, paprika, paling, parels. Persoon, pech, poes, perfect. Pijn, pit, pinda, plant, plek, plus, poeder, pop. pootjes. Post, praten, prachtig, prijs, punaise, prikken, puppy.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…van het paleis loopt een paadje naar een poel en een plekje waar je kan pootjebaden…

Fantaseer er op los en verzin je eigen verhaal

Naamposters met de P

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén