Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de D

…Daar in de duinen
ligt een dorpje, ik

zie de daken. Denk je
dat de das daar dichtbij
durft te komen? …

De D letterposter en naamposter

Op de D-poster staat een duinlandschap. Richting de zee ligt een dorpje, de daken steken boven het duin uit. Drie raampjes zijn verlicht de rest is donker. De deuren zijn dicht want er komt een donderwolk aan, de druppels vallen al. De duikboot dobbert nu nog maar gaat straks de diepte weer in. De das, het damhert en de duif zijn dieren. En zie je de duizendpoot ook? Daar naast de distel.

Woorden met de D
Das, damhert, duif, duizendpoot, dennenappel, dennenboom, distel, duin, dorp, daken driehoek, diep, druppels, donker, dieren, dromen, dutje, doen, droog, dief, dragen, dun en dik.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…Daar in de duinen ligt een dorpje, ik zie de daken. Denk je dat de das daar dichtbij durft te komen? …

Fantaseer er op los en verzin je eigen verhaal

Naamposters met de D

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén