Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de R

…De rivier stroomt rakelings
langs de rotsen de rand
van het ravijn over. Bij de
rotsen staat een relaxte
reiger te rusten

De R letterposter en naamposter

De ringstaart-maki is de ster van de R-poster. Hij dankt zijn naam aan de zwart-witte ringen om zijn staart. Met zijn ronde oogjes kijkt hij naar een rups op weg naar de ritselende rozenstruik. Zie je de reflectie van de rotsblokken in de rivier, daar bij die reiger? Aan de rand groeit riet recht omhoog. Een ranke ree rende net nog maar rust nu uit. Ook zien we een regenboog en een raket die ready is om naar de ruimte te reizen.

Woorden met de R
Een ree, ringstaartmaki, rups en reiger. Rode rozen en rond raam in de raket. Rotsblok, riet rivier, ravijn. Regenboog, regenbui, regenjas. Recht, rechts, rechtdoor. Raadsel, raak, radio, razend, reuzenrad. Reizen, rekenen, ruiken, rijden, rennen, roepen. Reus, ridder, robot.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…De rivier stroomt rakelings langs de rotsen de rand van het ravijn over. Bij de rotsen staat een relaxte reiger te rusten…

Fantaseer er op los en verzin je eigen verhaal

Naamposters met de R

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén