Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de A

…Het autootje en aanhanger
daar in de achtergrond
zijn op avontuur. Ze hebben al een
aardige afstand over het asfalt afgelegd.
Nu nemen ze de afslag richting
de Andes om alpaca’s te aaien…

De A letterposter en naamposter

Ah een alpaca! Die is heel aardig en aaibaar. Hij knabbelt op een aar. Ook op de A-poster: twee ara’s. Er zijn acht verschillende soorten ara’s. Dit zijn de Blauwgele ara en de Groenvleugel ara. (Ja inderdaad, die met dat vleugje groen in z’n blauwe vleugels). Ara’s wonen in Zuid- en Midden Amerika, bijvoorbeeld in het Amazone regenwoud. Alpaca’s wonen ook in Zuid Amerika, maar dan in het Andes gebergte. Daar is het hoger en droger en komt zijn wollige vacht van pas. Als je aandachtig kijkt ontdek je nog veel meer dingen met een A.

Woorden met de A
Alpaca, ara, aardbei, auto, aanhangwagen, afslag, asfalt, antenne. Andes en Amazone. Anders, alsof, aardig, allemaal, andersom. Aarde, akker, appels, ananas, ambulance, afval. Afdruk, angst, alleen, afscheid, apart, achter. Avontuur, aanwijzingen, achtbaan, adembenemend, accordeon, adelaar.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…Het autootje en aanhanger daar in de achtergrond, zijn op avontuur. Ze hebben al een flinke afstand over het asfalt afgelegd. Nu nemen ze de afslag richting de Andes om alpaca’s te aaien…

Fantaseer er op los en verzin je eigen verhaal

Naamposters met de A

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén