Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de E

… Er was eens een ezeltje op een
eiland in Engeland. Ergens op het
erf woont ook een enorm everzwijn,
Eerlijkgezegd vindt de ezel die
een beetje eng…

De E letterposter en naamposter

En daar is dan eindelijk de E-poster! Een ezeltje, een egel en een elegante eekhoorn op zoek naar eikels om te eten. Er wordt meer gegeten: Die eigenwijze vogel daar is een ekster en hij heeft een eitje te pakken. De eenden ergeren zich aan die etter, straks eet hij hun eieren nog op! Ook zien we een emmer die als eenvoudige etensbak voor de ezel dient. Wat zou erin zitten? Erwten?

Woorden met de E
Eten, ergens, elders, evenaar, eiland, etage. Egaal, ellende, enig, enorm, echt, evenveel. Eerlijk, evenwicht, electriciteit, eisen, effect eeuw. Eland, everzwijn, eland, emoe, echoput. Esdoorn, esp, eucalyptus. Erin, erop, eruit, eronder. Elf, een, en eerste. Entree, elkaar, eigen, einde, edelsteen. Emotie, euro, effect, energie.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…Eerlijk is eerlijk: er zijn echt veel meer dieren met een e. Edelhert, everzijn, eland, eikenprocessierups…

Fantaseer er op los en vezin je eigen verhaal

Naamposters met de E

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén