Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de T

…Tuut tuut, daar tuffen
we de tunnel in. ‘t Is
trouwens al tien voor twee,
we komen te laat. De trein
moet tempo gaan maken
als we op tijd willen komen….

De T letterposter en naamposter

Tropische taferelen op de T-poster. Op de top van de heuvel staat een toren met een trap met tachtig treden. Over de tolbrug tuft de trein de tunnel in. De tijd tikt, hij is te laat. Tja, de treinmachinist kan niet toveren, een trein is nu eenmaal vaak traag. Terwijl de tevreden tijger tussen de takken tuurt kijkt de toekan toe. En heb je de tor al gevonden?

Woorden met de T
Tafel, tanden, tong, tenen, tegen, tegelijk, tegenkomen. Tekenen, tellen, telefoon, tennis, tent. Terug, terwijl terzijde, teveel, thee, thuis, tien, tijd, tik, tikkertje. Timmeren, toch, toe, toekomst, toeval, tomaat, tot, touw, toveren, traan, traject, trekken, treurig, triest, troosten, trouwen, tsjilpen, trillen, troep, trommel, twijfel

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…Tuut tuut! Daar tuffen we de tunnel in. ‘t Is trouwens al tien voor twee, we komen te laat. De trein moet tempo maken als we op tijd willen komen…

Fantaseer er op los en verzin je eigen verhaal

Naamposters met de T

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén