Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de J

…Het jachtluipaard gaat
haar jongen leren jagen.

Ze zijn nog geen jaar oud,
pas in juni zijn ze jarig.
..

De J letterposter en naamposter

Ja ja, de J-poster is er ook. Best een lastige letter, ook omdat ‘ie op zoveel manieren kan worden uitgesproken. Het begin van jam klinkt heel anders dan jungle. Maar daarom juist heel bijzonder. De letter van jachtluipaard: een supersnelle jager, hij kan wel 100km per uur. Ook de letter van jakhals. Die lijkt een beetje op een hond, en kan ook blaffen en janken. En jagen doen ze allebei. Soms jat de jakhals de prooi van het jachtluipaard. Jammer!

Woorden met de J
Jachtluipaard, jakhals, jeep, jerrycan. Jongen, jonkie, jeugd, jeuk, jagen, jakkeren. Jungle, jojo, jeans jurk, jus, jaloers, juwelen, jury, jade. Jodelen, jazz, joelen, juichen, jokken. Ja, jij, jullie, jouw, juist, jippie.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

… Het jachtluipaard gaat haar jongen leren jagen. Ze zijn nog geen jaar oud, pas in juni zijn ze jarig…

Fantaseer er op los en verzin je eigen verhaal

Naamposters met de J

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén