Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de G

…Goeie grutten wat is
die giraffe groot. Wel heel
grappig met die nek die
lijkt op een glijbaan…

De G letterposter en naamposter

Wat gebeurt er allemaal op de G-poster? Het groene gras groeit op de grond. In de gele, glooiende heuvels staat een groepje gnoes. Een gazelle gallopeert voorbij. Een grote gorilla glimlacht naar de giraffe en de gans. Geen paniek, het is een goedzak.

Er glinstert iets in de grijze grot. Zou het goud kunnen zijn? Gauw, graven met de graafmachine, wie weet hebben we geluk.

Woorden met de G
Gorilla, giraffe, gazelle, gnoe, grot, graafmachine, groen, geel, grijs, glasn, glinsteren, groot, groeien, groente, gooien goochelaar. Gras, gazon, grond, groen. Gelijk, geluk, geluid, grapje, gezin, glad, gok, goed.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…Goeie grutten wat is die giraffe groot. Wel heel grappig met die nek die lijkt op een glijbaan…

Fantaseer er op los en verzin je eigen verhaal

Naamposters met de G

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén