Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de B

…Ik zie, ik zie, wat jij niet
ziet en het begint met de B:
Bomen in de bewolking
bovenop de bergen en een
bolle buik van een bruine beer.

De B letterposter en naamposter

De B-poster was de allereerste letterposter die ik maakte. De setting is een beetje een Noord-Amerikaans Natuurpark. En wat is er veel met de B! Ten eerste natuurlijk de beer en de bever, maar ook heel veel ‘omgevings-woorden’ zoals buiten, bergen, bomen en bloemen. Daar dacht ik met weemoed aan terug bij het bedenken van de X-poster…

Woorden met de B
Een beer, een bever, beide bruin. Bergen en bomen. Voorin heel specifiek zelfs twee berken. Bloemen en bosje blauwe bessen. Bladeren en bewolking. Een bus met banden. Buiten, boven, binnen. Breed, boos, boek, brand, buik, broer.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet en het begint met de B: Bomen in de bewolking bovenop de bergen en een bolle buik van een bruine beer…

Fantaseer er op los en vezin je eigen verhaal

Naamposters met de B

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén