Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de H

…Het huisje in de heuvels
heeft een heel hoog hek.
Hoe kan de hond dan toch
helemaal naar hier zijn
gehuppled? …

De H letterposter en naamposter

Het is herfst op de H-poster. De gevallen bladeren moeten worden aangeharkt, al vind de hond het heerlijk er door te huppelen. De haas en de hommel kijken toe. Op de H zit een haan, hij houdt ervan zo hoog te zitten. Hoeveel hekken heeft het huis? En heb je het holletje ook al gezien? Wie zou daar haar huisje van hebben gemaakt?

Woorden met de H
Hond, halsband, haas, hommel, haan, helikopter. Huis, hok, hek, hut, heuvels, hol. Herfst, hoog, hagel, haar, half, heel, hebben, helpen, hoe, hoeveel. Hoofd, hart, hupsakee.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…Het huisje in de heuvels heeft een hoog hek. Hoe kan de hond dan toch helemaal naar hier zijn gehuppeld?…

Fantaseer er op los en verzin je eigen verhaal

Naamposters met de H

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén