Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de S

…Sierlijke sneeuwklokjes
stelen de show in de
smeltende sneeuw.
De schapen staan samen
stil te staren naar een
schattig slakje…

De S letterposter en naamposter

Winter! Sneeuw! Al smelt het alweer een beetje, je ziet de stenen tevoorschijn komen. Wel super voor de schapen, kunnen ze weer snaaien van de smakelijke stengels van de sneeuwklokjes. Sterren staan aan de hemel, samen met een sikkelvormige maan. En zie je die satelliet? Het lijkt net een vallende ster. De schapen gaan straks de stal in om te slapen. Dan moeten we wel stil zijn, sssssttttt….

Woorden met de S
Schapen, staart, slak, spin, schuur, stal, sneeuw. Smal, scheef, stil, stuk, steil, slim, slordig, snel. Scheren, slapen, sturen, slenteren, snappen, smeren, spelen, springen. Spiegel, spijker, sporen, sport, staart, station,

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…Sierlijke sneeuwklokjes stelen de show in de smeltende sneeuw. De schapen staan samen stil te staren naar een schattig slakje…

Fantaseer er op los en verzin je eigen verhaal

Naamposters met de S

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén