Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de M

Dat is makkelijk!
De mieren marcheren
regelrecht de lange mond
van de miereneter in. …

De M letterposter en naamposter

Machtig mooi, deze M-poster. Eerst had ik een modderig mangrove gebied in de maneschijn gemaakt, maar die was mega macaber. Niet iets dat je graag ophangt. Vooral niet in een kinderkamer. Maar ik gaf niet op. Ondanks dat het moeilijk was bleef ik mogelijkheden zien. Met een meertje in de mist, een molen en een muur. En natuurlijk de mirereneter, de mol en de muis. En kan je ook de mot vinden?

Woorden met de M
Mooi, mega, micro, muis, mieren, mot, meteoriet. Menig, modder, missie, muil, moe. Minder, minst, mist, maar, mager, maf, morgen. Mug, mus, meeuw, mees, meestal, meneer, mevrouw, mens.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

Dat is makkelijk! De mieren marcheren regelrecht de lange mond van de miereneter in. …

Fantaseer er op los en verzin je eigen verhaal

Naamposters met de M

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén