Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de K

…’Kwak kwak!’ Wie maakt
dat kabaal? Het is een kleine
kikker aan de kant van het
kanaal. Kangoeroe en haar
kindje komen even kijken

De K letterposter en naamposter

Zoveel dieren met een K! In Australie wonen er een heel stel: Natuurlijk de kangoeroe en de koala. Maar ook een kaketoe met zijn kuif, een kalme krokodil, kleine en kolosale kikkers, kevertjes in vele kleuren en klimmende koala’s. Zelfs kuddes kamelen! Ook zien we een kano aan de kant van het kanaal. Kiezelstenen en keien en een kasteel van zand.

Nog meer woorden met de K
Kameleon, kip, kuiken, koekoek, kreeft, kanarie, kat, koe, krab, kwal. Kapot, krom, klein. Kamer, karton, kermis, kleuren, kleven, kliederen, kloppen. Koningin, kersen, koken, kopen, kijken, kussen.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…’Kwak kwak!’ Wie maakt dat kabaal? Het is een kleine kikker aan de kant van het kanaal. Kangoeroe en haar kindje komen even kijken…

Fantaseer er op los en verzin je eigen verhaal

Naamposters met de K

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén