Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de I

…De ijbeer is op een
instabiele ijsschots
gesprongen maar heeft nu
het idee dat ietwat
impulsief is geweest …

De I letterposter en naamposter

In de I-poster is het ijzig koud. De ijsbeer heeft daar geen last van, en de inktvis ook niet. De ijvogel is een beetje verdwaald, die zit eigenlijk liever waar het wat warmer is en bij zoet water. Ijspegels, ijsschots, ijsberg, alles is van ijs. Zelfs de iglo, een huisje van sneeuw en ijs. Hoe zou het interieur eruit zien? Kan jij je dat inbeelden? Ik heb geen idee!

Nog meer woorden met de I
Intussen, interessant, intelligent, illusie, idioot. Imker, insecten, inbreker, iedereen, ik, iets. Iemand, illustreren, inkt, ijs, ideaal, icoon, informatie.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…De ijbeer is op een instabiele ijsschots gesprongen maar heeft nu het idee dat ietwat impulsief is geweest …

Fantaseer er op los en verzin je eigen verhaal

Naamposters met de I

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén