Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de V


…De verziende veerman
vergist zich vrij vaak maar
zal vandaag niet verdwalen.
Vanavond verlicht de

vuurtoren namelijk de
vloedlijn en kan de veerboot
veilig varen…

De V letterposter en naamposter

De vos valt op met zijn vurige vacht. En die vlinder is ook een vos, de Kleine Vos om precies te zijn. Er zijn vrij veel vliegende dingen met een V: Die vlinder dus, maar ook een vink, dat is het vogeltje. En in de boom zit een vleermuis veilig verborgen in een holletje maar vannacht verkent hij vliegend de vallei om vuurvliegjes te vinden. En vergeet het vliegtuig niet dat verder vliegt naar verre landen.

Meer woorden met de V
Vijver, vis, varen. Veer, vos, vleermuis, vink, vogel, vlinder. Vliegtuig, vulkaan, vuurtoren, vallei, vlag. Voeten, vingers, vuist. Valk, varken, vlot, vee, valk. Vormen, vreemd, vergelijken, vrij. Verdriet, verjaardag, veilig, verf. Verbazen, verblijden, vergeten, vervelen, verzamelen.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…De verziende veerman vergist zich vrij vaak maar zal vandaag niet verdwalen. Vanavond verlicht de vuurtoren namelijk de vloedlijn en kan de veerboot veilig varen…

Fantaseer er op los en verzin je eigen verhaal

Naamposters met de V

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén