Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de Z

…Ik zie, ik zie, wat jij niet
ziet en het begint met de Z:
Een zebra met zwarte strepen
op zijn zij. Een zwaaiende zeester
en een zonnende zeeleeuw…

De Z letterposter en naamposter

De Z-poster heeft een zomers sfeertje. Zinderend zand en de zilte zee. Er zwemmen heel veel dieren met een Z in de zee: hier zie je de zeeleeuw en zeester. Voor de zalm en de zeehond is het te warm hier in het zuiden. Zeepaardjes zijn er wel, maar die zie je niet vanaf het zand. In de verte zoeft zeilboot nummer zesenzeventig voorbij. De zon zorgt voor zulk warm weer; zometeen zullen de zwetende zeevaarders gaan zwemmen. Zalig!

Woorden met de Z
Zebra, zwart, zij, zon, zonnestralen, zee, zeilen, zeilboot. Zes en zeven. Zeester, zwaaien, zuchten, zonder, zacht, zingen. Zoeken, zeeleeuw, zalig, zand, zien. Zeepaard, zalm, zeehond, zee-egel zeekoe, zwaardvis. Zeker, zeggen, zelf, zelfde, ziek, zilver, zin, zinken, zitten. Zoogdier, zuiden, zuurstof, zorgen, zuchten, zus, zwaar, zweven, zwemmen, zweten.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is een zebra zonder zorgen in de zon…

Fantaseer er op los en vezin je eigen verhaal

Naamposters met de Z

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén