Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

About

Groeten uit Hannahland

Wie ben ik?
Mijn naam is Hannah Barrow en werk als illustrator en grafisch ontwerper.

Wat doe ik?
Ik ontwerp boeken en magazines en maak illustraties. Meestal in opdracht. De informatie van mijn klanten verbeeld ik op een manier dat het het zo toegankelijk mogelijk wordt. En dat het er visueel aantrekkelijk uitziet, wat overigens heel vaak samen gaat.

Wat is Hannahland dan?
Hannahland is de naam waaronder ik mijn eigen illustraties maak. Dus zonder opdrachtgever. Mijn liefde voor de natuur en dieren staat centraal. Ook deze illustraties zijn in eerste instantie gewoon fijn om naar te kijken maar er valt ook een hoop informatie uit te halen. Want saaie en ongeinspireerde kunst in de kinderkamer is zonde. Kinderen nemen alles op, hun brein is een spons. Als ze dan op een ongedwongen en bijna onzichtbare manier iets meekrijgen, hoe leuk is dat?

Waarom doe ik dat?
De wereld en de natuur zijn geweldig, dat wil ik iedereen meegeven. Er is zoveel te ontdekken en dat kan ook in een mini-wereld van een poster. Lekker samen kijken, fantaseren, verwonderen en een waardevol moment beleven, dat wens ik iedereen. Kinderen zijn de toekomst en als we die geintreseerd, leergierig en met respect voor de natuur kunnen grootbrengen, dan gaat het goed komen.

Waar is Hannahland?
Ik woon en werk in Haarlem, eigenlijk al mijn hele leven. Niet zo avontuurlijk misschien, maar dat compenseer ik door zo vaak mogelijk op reis te gaan. Ik wil de hele wereld zien en alle dieren die ik teken in het echt meemaken. Om daarna weer lekker thuis te komen en nieuwe indrukken om te zetten naar tekeningen.

En nu?
Bekijk de letterposters hier

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén