Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de Q

… Quizvraag: van welk land
is de quetzal de nationale vogel?
Hint: het is hetzelfde land als
waar de Quezaltepeque
vulkaan ligt” …

De Q letterposter en naamposter

Dat was een queeste op zich: genoeg woorden met een q vinden voor een poster! Het zijn er ook niet heel veel helaas… We zien hier de quetzal, een prachtige vogel met lange staartveren die woont in Midden Amerika. Het is de nationale vogel van Guatamala. De munteenheid van Guatamala heet trouwens ook quetzal. Dat weetje kun je quasinonchalant laten vallen wanneer je deze poster cadeau geeft aan een Quin, Quincy of Quirine. Bij de rivier staat een quad. Dat is een soort motor maar dan met 4 wielen in plaats van twee. Qua vervoermiddel ideaal voor zulk ruig terrein!

Woorden met de Q
Quetzal, quad, qausi, qua, quilt, quote, quiz, qat, quark, quotum, queeste, quinoa, quesedilla, quickstep.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

…Deze quote heeft geen quotum voor woorden met een q…

Fantaseer er op los en vezin je eigen verhaal

Naamposters met de Q

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén