Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

Alles met de N

… De nijlpaarden worden
natuurlijk nat van
hun bad in de Nijl …

De N letterposter en naamposter

De N poster gaat over de natuur. Al gaan natuurlijk alle letterposters daarover…
Hier zie je de rivier de Nijl, waar de nijlpaarden leven. Precies, je kunt wel raden hoe zij aan hun naam zijn gekomen. Al had ik ze zelf misschien eerder nijlvarkens genoemd. Of nijlkoe. Want een paard kun je het niet echt noemen. Naja, niks meer aan te doen.
Over de naam van de neushoorn hoef je ook niet lang na te denken. Hij heeft een hoorn op zijn neus. De naam van de nijlgans die hier op haar nest zit heeft ook geen nadere uitleg nodig. Nomen est omen.

Woorden met de N
Nat, najaar, nooit, nacht, nogal. Neus, nek, nier, nies, naam, neef, nul. Nemen, noemen, naaien, negeren, neigen. Nuttig, nep, nieuwsgierig, niveau, neutraal, naartoe, nadenken. Noot, normaal, nu, na, niks.

PRIJSVOORBEELDEN: 
vierkant (zonder naam) 
30x30 cm poster: € 38,-  
30x30 cm canvas € 54,- 
50x50 cm poster: € 59,-  
50x50 cm canvas: € 86,- 
rechthoek (met naam) 
25x35 cm poster: € 38,-  
25x35 cm canvas: €54,- 
50x70 cm poster: € 68,- 
50x70 cm canvas: € 97,- 

Voor poster: kies fotoprint. Verkrijgbaar van 20x20cm tot naadloos behang. Als poster, canvas, hout, staal, rond of ingelijst. Klik naar de shop om alle mogelijkheden te zien.

De nijlpaarden worden natuurlijk nat van hun bad in de Nijl. …

Fantaseer er op los en verzin je eigen verhaal

Naamposters met de N

In de winkel staan de naamposters kant en klaar. Staat jouw naam er niet bij? Email naar hallo@hannahland.nl met je verzoek en ik zet’m in de shop. Klik op de poster om maten en materialen te kiezen en de bijbehorende prijs te zien.

Staat de naam die jij zoekt er niet bij? Stuur me een bericht via hallo@hannahland.nl en ik zet de naam (vrijblijvend) in de shop.

Samen fantaseren
Alle Hannahland naamposters en letterposters worden gemaakt met de natuur als hoofdonderwerp. De natuur is namelijk prachtig en er valt zoveel te ontdekken! Bloemen in bijzondere vormen of dieren met speciale eigenschappen. De Hannahland posters willen de interesse voor de natuur aanwakkeren en de fantasie stimuleren. Samen speuren naar grote en kleine dingen die beginnen met dezelfde letter. Leren over de dieren of fantasie verhaaltjes verzinnen: de posters zijn een mooi handvat om lekker te kletsen met je kleine.

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén