Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

J van jachtluipaard

Letterposter en zoekplaatje in één. Samen kijken en fantaseren. Wie verzint de meeste woorden met een J?

Het jachtluipaard is een hele goede jager en kan heel hard rennen. Het snelst van alle dieren die op het land leven. Ze zijn ook wel bekend als cheetahs, de engelse naam. Je herkent ze het makkelijkst aan de zwarte strepen bij hun ogen. Ook hebben ze een een gestippelde vacht in plaats van gevlekt of gestreept.

De moeder leert alles aan haar jongen alsof ze een juf is. Jagen, jumpen, janken en joggen. De jonkies jennen elkaar graag, het lijkt wel judo. Ze moeten wel oppassen voor de jakhals. Die is soms jaloers en dan zijn ze nog niet jarig! In de verte rijdt een jeep met een journalist die eigenlijk naar de jungle wilde maar dat ging jammergenoeg niet door. (Juridische jeugdzonde)

Deze poster is te bestellen via mijn winkel bij werkaandemuur.nl. De vierkante posters zijn er vanaf € 33,- (‘fotoprint’) van 20 bij 20 cm.

Next Post

Previous Post

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén