Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

O van orka

Letterposter en zoekplaatje in één. Samen kijken en fantaseren. Wie verzint de meeste woorden met een O?

Wat een moeilijke keus: Een orang oetang of een orka? Ik vind het allebei geweldige beesten, maar zie niet helemaal voor me hoe ik die in 1 poster kan verenigen. Misschien komt er als alle letters af zijn een nieuw alfabet met andere dieren. Een orang-oetang en een olifant bijvoorbeeld.

Tot die tijd: de orka in de oceaan. Orka’s zijn hele slimme, sociale dieren. Ze leven in groepen en doen veel samen. Ze maken geluiden die alleen hun eigen groep verstaat. Een beetje alsof ze hun eigen taal hebben!

Otters verzamelen eten onder water, zoals oesters. Maar ze zitten ook graag op de oever, onder de overhangende takken. Een oceaanstomer is op weg naar de overkant van de oceaan, terwijl de ooievaars overvliegen voor de ondergaande zon.

Deze poster is te bestellen via mijn winkel bij werkaandemuur.nl. De vierkante posters zijn er vanaf € 33,- (‘fotoprint’) van 20 bij 20 cm.

Next Post

Previous Post

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén