Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

S van schaap

In deze letterposter zitten ook een paar lastige woorden. Zoals silhouette en satelliet. Uiteraard is dat niet het woord waar je mee begint als je met je kleine naar woorden gaat zoeken. Schaap en slak zijn daar geschikter voor. Maar de gelaagdheid houdt de poster wel langer interessant.

Emoties of gevoelens kunnen ook met een S beginnen. Bijvoorbeeld stom of super. Ook dat kan een aanleiding voor een goed gesprek zijn als ze al wat groter zijn.

Tot die tijd: Schapen die staren naar een slak terwijl ze eigenlijk moeten gaan slapen in de schuur die dienst doet als stal. De sneeuw smelt al een beetje, de stenen komen tevoorschijn, de sneeuwklokjes beginnen te groeien. Het schaap snackt graag van die stengels. De schuine helling waar een schaduw op valt, de silhouetten van de schapen. En in de lucht sterren, een satelliet en de maan heeft de vorm van een sikkel. En aan de zijkant een stam van een boom waar een spinnetje in hangt.

Deze poster is te bestellen via mijn winkel bij werkaandemuur.nl. De vierkante posters zijn er vanaf € 33,- (‘fotoprint’) van 20 bij 20 cm.

Next Post

Previous Post

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén