Hannahland Letterposters

Letterposter en zoekplaatje in één

V van vos

Mijn hoop is dat mijn posters een aanleiding zijn om samen naar te kijken, te zoeken, te fantaseren. En dat dat zich uitbreidt naar kijken, zoeken en verwonderen over andere dingen, zoals bijvoorbeeld letters zoeken buiten op straat. Of ‘in het echt’ op zoek gaan naar dingen met jouw letter.

Voor het maken van de poster met de V was verbazingwekkend veel te bedenken dat erin kon. De hoofdrol in deze vallei is voor de vos. Hij is een vriend van het visje in de vijver. Die plant die daar groeit is een varen. Hij heeft vijf bladeren en groeit tussen vier stenen. In de verte staat een vuurtoren. Die vertelt met zijn verlichting de veerboot als het donker is tot waar hij kan varen. Zo blijft het veilig en vergaat het veer niet.

Een vliegtuig vliegt voor de vulkaan voorbij. De vleermuis heeft zich verborgen. De vogel in de boom is een vink. Weet je hoe die vlinder heet? Dat is de kleine vos. Verder zie je ook nog een vlag (of is het een vaandel?) en een veertje.

Vrij veel vind je niet?

Deze poster is te bestellen via mijn winkel bij werkaandemuur.nl. De vierkante posters zijn er vanaf € 33,- (‘fotoprint’) van 20 bij 20 cm.

Next Post

Previous Post

© 2024 Hannahland Letterposters

Theme by Anders Norén